Έμεινε άλλο ένα... γρανάζι στον Ιάλυσο

Πιστός στη φιλοσοφία του να διατηρήσει τον περσινό βασικό του κορμό, συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ιάλυσος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθροκίτρινοι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους και με τον Βαγγέλη Ρεκλείτη.

Ο έμπειρος μέσος, αποτελεί ένα ακόμα βασικό «γρανάζι» της απόλυτα επιτχυμένης περσινής πορείας του Ιάλυσου που στέφθηκε με την κατάκτηση της ανόδου και για τον λόγο αυτό ήταν επιθυμία για να παραμείνει και ενόψει της Football League.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ρεκλείτη. Ο Βαγγέλης είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την περσινή χρονιά προσέφερε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Football League. Του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά!».

Στο μεταξύ, σύντομα αναμένεται να γνωστοποιηθούν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Ιάλυσος. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου κάνουν προσπάθεια για να «κλειστούν» και ορισμένα πολύ δυνατά «τεστ» με ομάδες εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου, αν και δεν είναι εύκολες περιπτώσεις.

Επιθυμία πάντως και της τεχνικής ηγεσίας είναι να μπορέσει η ομάδα να δώσει φιλικούς αγώνες μέσα από τους οποίους θα βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών ενόψει της νέας χρονιάς.