Ηρακλής Μαριτσών: Πάει και για τερματοφύλακα

Την περίπτωση απόκτησης ενός τερματοφύλακα εξετάζουν πλέον στην ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών.

Το ρόστερ βέβαια, όπως γράφαμε και χθες, έχει ολοκληρωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο αν βρεθεί κάτι πολύ καλό στη θέση αυτή, να γίνει μια εξαίρεση και να πραγματοποιηθεί μια ακόμα κίνηση στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ενίσχυσης. 

Μια περίπτωση που πριν από μερικές ημέρες είχε απασχολήσει τη διοίκηση ήταν αυτή του Μιχάλη Κεφάλα, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στο μετεγγραφικό «στόχαστρο» υπάρχει ακόμα ένας τερματοφύλακας, πιο μικρός σε ηλικία που θεωρείται μάλιστα και εξελίξιμος. Την τελική επιλογή θα την έχει βέβαια ο προπονητής Κώστας Πάττας.

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της «Γιορτής του Τσοπάνη» που και φέτος θα γίνει στη Μονή του Σωτήρος. Είναι η 24η Αυγούστου όπου η διοίκηση του Ηρακλή, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσουν το “παρών”.

Η διοίκηση του Ηρακλή, θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον Γιώργο Παπαδημήτρη του Ελευθερίου για το τσιμέντο που έριξαν στον χώρο που θα λειτουργήσει το επόμενο διάστημα «Το Στέκι» στην Μονή του Σωτήρος.