Δαμάγητος: Ενίσχυση στην άμυνα

Στην πραγματοποίηση τριών ακόμα μετεγγραφών έμπειρων παικτών αναμένεται να προχωρήσει ο Δαμάγητος Θεολόγου στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ενίσχυσής του ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι παίκτες αυτοί θα είναι ένας τερματοφύλακας και δυο αμυντικοί καθώς έχει κριθεί πως στις θέσεις αυτές η ομάδα χρήζει ενίσχυσης για να μπορεί να αντεπεξέλθει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι «στόχοι» έχουν εξευρεθεί και η διοίκηση κάνει τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις προκειμένου να μπορέσει να συμφωνήσει. Εξελίξεις για το θέμα αυτό αναμένονται αρκετά σύντομα, ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

«Ψάχνει» και νεαρούς για δανεικούς
Από εκεί και πέρα, ο Δαμάγητος θα προσπαθήσει να αποκτήσει και ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές με τη μορφή του δανεισμού. Θα είναι παίκτες που όπως όλα δείχνουν θα προέρχονται από ομάδες της Α’ Κατηγορίας και στον Δαμάγητο θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και σημαντικές συμμετοχές.

Είναι ορισμένες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν πάρα πολύ την ομάδα του Νίκου Κρομμύδα και για τον λόγο αυτό θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να αποκτηθούν.

«Να μην ενοχλούν τους παίκτες μας»
Στο μεταξύ, έξω φρενών με παράγοντες άλλων ομάδων που προσπαθούν να προσεγγίσουν παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο Δαμάγητος για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καρπαθάκης.

Ο ίδιος μάλιστα, με δηλώσεις που έκανε για το θέμα αυτό, τόνισε τα ακόλουθα:

«Παίκτες που έχουν συμφωνήσει μαζί μας δίνοντας τα χέρια, δεν πρόκειται να παραχωρηθούν πουθενά. Θα αγωνιστούν κανονικά στον Δαμάγητο.

Το λέω αυτό διότι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο άλλες ομάδες να προσπαθούν να χαλάσουν τις συμφωνίες μας. Οποιαδήποτε τρίτη ομάδα προσπαθήσει να μπει ανάμεσα να ξέρει ότι κανένας παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί».