Μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του 1ου Rhodes International Volleyball Camp από 1 έως 7 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου.

Σε μια πρωτότυπη και άκρως εποικοδομητική εβδομάδα τα παιδιά που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές τους αποκομίζοντας γνώση και εμπειρία στο αγαπημένο τους άθλημα από τους καταξιωμένους προπονητές Γιάννη Καλμαζίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Νίκο Αντωνιάδη και Βασίλη Τσιουπλή.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τις διεθνείς μας βολλεϋμπολίστριες Όλγα Στράντζαλη και Ανθή Βασιλαντωνάκη, οι οποίες ήταν οι επίσημες προσκεκλημένες.

Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία μέσα από τις εκδρομές να επισκεφθούν τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, όπως  τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου που αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της “UNESCO”, τις Πηγές της Καλλιθέας και τη Λίνδο. Στον ελεύθερο τους χρόνο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις βραβευμένες με μπλε σημαίες παραλίες του νησιού και να παίξουν beach volley.

Η διοργάνωση έκλεισε με μια έκπληξη για τα παιδιά. Την επίσκεψη στις νεροτσουλήθρες του “Water Park”, όπου έζησαν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Η καθόλα και απ’ όλους ομολογουμένη επιτυχία αυτής της διοργάνωσης οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος στους χορηγούς. Η έμπρακτη στήριξή τους ήταν καταλυτική, ώστε να λειτουργήσουν όλα άψογα και να αφήσουν στα παιδιά και σε όλους τους εμπλεκόμενους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Volleylink Sport Agency, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει έναν πόλο έλξης για το νησί και το τουριστικό προϊόν, πράγμα που έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό καθώς πέρα από τα τοπικά ΜΜΕ, η διοργάνωση προβλήθηκε σε εθνικά ΜΜΕ, όπως το novasports.gr.

Έχοντας πλέον την εμπειρία από τη φετινή διοργάνωση, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το επόμενο Rhodes International Volleyball Camp, το οποίο επιθυμούν οι διοργανωτές να κάνουν ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο εντυπωσιακό και με περισσότερες εκπλήξεις.