Ψύλλου, η επιστροφή στον Εθνικό Αρχίπολης

Ψύλλου, η επιστροφή στον Εθνικό Αρχίπολης

Ψύλλου, η επιστροφή στον Εθνικό Αρχίπολης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

«Πάντα μου άρεσε η προπονητική, είμαι έτοιμος να δουλέψω», δηλώνει ο ίδιος στην «Αθλητική Ροδιακή»

Το δεύτερό του ξεκίνημα ως προπονητής είναι πανέτοιμος να κάνει ο Μιχάλης Ψύλλου! Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, επιστρέφει στους …πάγκους για λογαριασμό του Εθνικού Αρχίπολης, με τη διοίκηση του οποίου έχει επέλθει πλήρης συμφωνία.

Ο Ψύλλου που το προηγούμενο διάστημα είχε εμπλακεί και με τα διοικητικά του Διγενή, έχει εργαστεί ξανά ως προπονητής τόσο στο σύλλογο των Κοσκινού όσο επίσης στον Ευκλή και για λίγο στον Ευαγόρα. Από τότε έχει περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο όπως φαίνεται ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει και πάλι κάτι που αγαπάει πολύ. Ο Ψύλλου θα είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Χοσάδα που όπως είναι γνωστό, επιστρέφει στον ΑΕΡΑ.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Εθνικού, τόνισε τα ακόλουθα:
«Πάντα ήμουν θετικός στο να ασχοληθώ με την προπονητική. Άνοιξα μια μικρή παρένθεση ως πρόεδρος στον Διγενή Κοσκινού που έχει κλείσει και δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά. Από εδώ και πέρα θέλω να ασχοληθώ μόνο με το πόστο του προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εθνικού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

Όπως είναι γνωστό, ο μεγάλος στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία. Με βάση αυτό το πλάνο θα γίνουν και όλες οι μετεγγραφικές κινήσεις. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Απέκτησε και τον Αντώνη Λόη
Επίσης χθες οι Αρχιπολενοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του επιθετικού Αντώνη Λόη με καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια σε ΑΕΡΑ και Κατταβιά.

Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Λόη. Ο έμπειρος φορ έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Κατταβιάς και Α.Ε.Ρ. Αφάντου. Καλωσόρισες Αντώνη και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!