«Έκλεισε» ο Χοσάδας στον ΑΕΡΑ

«Μάχη» με το χρόνο για να προλάβουν να ετοιμάσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δίνουν οι παράγοντες του ΑΕΡΑ.

Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παρουσιάσουν ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο που θα μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς πρόβλημα στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος. 

Χθες ολοκλήρωσαν και τυπικά τη συμφωνία τους με τον Βαγγέλη Χοσάδα που επιστρέφει στον πάγκο, ενώ με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι ανανεώσεις των συνεργασιών. Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Χοσάδα, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Βαγγέλη Χοσάδα στον πάγκο της ομάδας έπειτα από ένα χρόνο. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Έμειναν Γιαννακάκης και Τάχος
Κατά τα άλλα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις, τη φανέλα του ΑΕΡΑ και τη νέα χρονιά θα φορούν τη φανέλα της ομάδας οι Χρήστος Γιαννακάκης και Σωτήρης Τάχος. Ο πρώτος μάλιστα ήταν και ο αρχηγός της ομάδας στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και η παραμονή του είναι σίγουρα μια πολύ σημαντική είδηση για την ομάδα των Αφάντου.