Η καρδιά του μπάσκετ χτυπά στην Κω...

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανώνει με τον «Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ», το Επαρχείο Κω και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω, από 26 έως 28 Ιουλίου, τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 εναντίον 3 για όλες τις ηλικίες.

Στη διοργάνωση με την επωνυμία Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «Kos 3on3 Βasketball Festival» θα προσκληθούν να συμμετάσχουν μικροί και ενήλικες αθλητές τόσο του νησιού της Κω, όσο και των γειτονικών νησιών.

Φιλοδοξία του συλλόγου είναι να αποτελέσει μια πραγματική αθλητική γιορτή, πλαισιωμένη με καλλιτεχνικά δρώμενα που θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού σε έναν ιδανικό χώρο που θα στηθεί για το σκοπό αυτό στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Ανταγόρα.

Πέραν από τις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει διαγωνισμό τρίποντων – καρφωμάτων, fun zone για τα μικρά παιδιά, μουσική από γνωστούς dj’s του νησιού, street food, Graffiti και κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και πολλές εκπλήξεις.

Το πιο μαχητικό και urban 3on3 της Δωδεκανήσου, φιλοδοξεί φέτος να κάνει ρεκόρ συμμετοχών, αφού το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ είναι μεγάλο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί φέτος στο ολοκαίνουργιο γήπεδο της εταιρείας RV Sport Event Management με νέες μπασκέτες, ηλεκτρονικά χρονόμετρα και πίνακες σκορ.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης θα προσφέρουν πλούσια δώρα στους νικητές των κατηγοριών, ενώ οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους τελικούς θα κερδίσουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος δωρεάν στο 3on3 της Κεφάλου μαζί με πακέτο δύο διανυκτερεύσεων που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Αυγούστου σε συνεργασία με τον Αίολο Κεφάλου.

Οι κατηγορίες του τουρνουά είναι:
• ΑΝΔΡΕΣ BEST OF (Εν ενεργεία αθλητές με δελτίο άνω των 18)
• ΑΝΔΡΕΣ 40+ (VETERANS)
• ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ 19+ (ΟPEN)
• ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ U18 (2001, 2002, 2003)
• ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ U15 (2004, 2005, 2006)
• ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ U12 (2007, 2008, 2009)
• ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ U10 (2010, 2011)