ΑΕ Κατταβιάς: Ξεκίνημα στις 29 Ιουλίου

Με στόχο να πετύχει ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θα «κατέβει» τη νέα χρονιά η ΑΕ Κατταβιάς.

Οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τα πάνω σε σχέση με τα τελευταία δύο χρόνια και είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν.

Το ρόστερ της ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Το μόνο που ουσιαστικά απομένει, είναι η απόκτηση ενός νεαρού μεσοεπιθετικού ο οποίος έχει εντοπιστεί και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Την Κυριακή η πρώτη συγκέντρωση
Την προσεχή Κυριακή 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας κατά τη διάρκεια της οποίας θα δοθεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής Μανώλης Φραντζής και οι συνεργάτες του θα δώσουν και τις πρώτες οδηγίες ενόψει της νέας χρονιάς.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Τα φιλικά παιχνίδια
Πέντε είναι τα μέχρι στιγμής «κλεισμένα» φιλικά της ΑΕ Κατταβιάς. Συγκεκριμένα:
10 Αυγούστου με Αναγέννηση Έμπωνα
14 Αυγούστου με Άρη Αρχαγγέλου
17 Αυγούστου με Ηρακλή Μαριτσών
24 υγούστου με Διαγόρα Βατίου
31 Αυγούστου με Απόλλωνα Καλυθιών.

Τα γήπεδα και οι ώρες θα γνωστοποιηθούν προσεχώς, ενώ όπως όλα δείχνουν θα «κλειστούν» και άλλα παιχνίδια στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας.