Ιάλυσος: Μισέλ και του χρόνου

Ιάλυσος: Μισέλ και του χρόνου

Ιάλυσος: Μισέλ και του χρόνου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί ένα οικογενειακό πρόβλημα να τον ανάγκασε πέρσι άρον άρον να επιστρέψει στην πατρίδα του τη Βραζιλία, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να επιστρέψει και πάλι στο νησί μας!

Ο λόγος για τον έγχρωμο άσο του Ιάλυσου Micheel Angelo Quintanilha Pinheiro (Μισέλ), ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο έμπειρος μέσος, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ομαλά το πρόσφατο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς στο δεύτερο μισό έπρεπε να μεταβεί την ιδιαίτερη του πατρίδα για να βρεθεί κοντά στο πλευρό της μητέρας του που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Πλέον, είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο πρωτάθλημα της Fotball League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ιάλυσου, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Micheel Angelo Quintanilha Pinheiro.

Ο Micheel είναι γεννημένος στη Βραζιλία στις 26/11/1990 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα μας το πρώτο μισό του πρωταθλήματος συνεισφέροντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του. Του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά!».

Συνάντηση για το νέο πρωτάθλημα
Στο μεταξύ, συνάντηση με σκοπό να γίνει συζήτηση για τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, πραγματοποιείται σήμερα στην πρωτεύουσα μεταξύ των ομάδων της Football League. Αναλυτικά:

«Σας γνωρίζουμε πως την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 13.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομάδων της Football League με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
Ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος
Διάφορα Θέματα».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης