Φιλήμονας Μιχαλάκης: «Σημαντικό που έμεινε ο κορμός στην Αναγέννηση Έμπωνα»

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος αλλά με αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να έχει μια καλή παρουσία, αναμένεται να «κατέβει» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας η Αναγέννηση Έμπωνα.

Ο σύλλογος επιστρέφει στην κατηγορία των…μεγάλων και φιλοδοξεί να κάνει αισθητή την παρουσία του, πραγματοποιώντας  μια πορεία με αξιοπρέπεια, με κύριο γνώμονα βέβαια την εξασφάλιση της παραμονής.

Από εκεί και πέρα όμως, ακόμα και να δεν τα καταφέρει, θα υπάρχει η επόμενη ημέρα και μια έτοιμη ουσιαστικά ομάδα για τη Β’ Κατηγορία.

Και αυτό διότι το νέο ρόστερ θα έχει αρκετούς νεαρούς και γηγενείς παίκτες που θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά.

«Σημαντικό το ότι έμεινε ο κορμός»
Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής της ομάδας Φιλήμονας Μιχαλάκης, τόνισε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ανανέωσε όλος ο περυσινός κορμός που αποτελείται από παίκτες οι οποίοι σίγουρα μπορούν να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Μιχαλάκη είναι οι ακόλουθες:
«Ο σχεδιασμός μας ήταν να μείνουν όλα τα παιδιά της περυσινής ομάδας όπως και έγινε και από εκεί και πέρα να αποκτήσουμε τρεις ποδοσφαιριστές, κατά προτίμηση νέους με φιλοδοξίες. Αν η ομάδα μας μπορέσει να αντεπεξέλθει στην Α’ Κατηγορία, έχει καλώς. Αν όχι, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει συνέχεια και στη Β’ Κατηγορία με περισσότερους γηγενείς παίκτες.

Επιστρέφει ο Χατζηπαυλής
Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Μιχάλης Χατζηπαυλής. Ο παίκτης της Αναγέννησης που πέρυσι δεν συμμετείχε καθώς βρισκόταν στο στάδιο της ανάρρωσης μετά την επέμβαση των χιαστών που έκανε, είναι έτοιμος να επανέλθει στο ρόστερ και να προσφέρει και αυτός τη βοήθειά του. 

Τα φιλικά παιχνίδια
Έξι είναι τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχει «κλείσει» η Αναγέννηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Αναλυτικά:
10 Αυγούστου: με ΑΕ Κατταβιάς 
17 Αυγούστου: με Διαγόρα Βατίου 
24 Αυγούστου: με Ηρακλή Μαριτσών 
28 Αυγούστου: με Κλεάνθη Παραδεισίου
31 Αυγούστου: με Κλεόβουλο Λίνδου
4 Σεπτεμβρίου: με Αστέρα Παστίδας.

Προχωράει το γήπεδο
Κατά τα άλλα, συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της ομάδας με σκοπό να τοποθετηθεί ο νέος τάπητας. Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες του αποστραγγιστικού και πλέον απομένει να μπει το χαλίκι 3Α για να είναι εφικτό στη συνέχεια να στρωθεί ο νέος τάπητας, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας στις 20 Ιουνίου. Όλα δείχνουν δηλαδή ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησής του.