Στον Διγενή ο Κενενούνης

Τη φανέλα του Διγενή Κοσκινού θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Φίλης Κενενούνης. Ο παίκτης, συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου και τα βρήκε σε όλα με αποτέλεσμα να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε. 

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο των Κοσκινού. Ο Κενενούνης, μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό της ΑΕ Κύπρου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και αντιμετώπισε μάλιστα και πρόβλημα τραυματισμού, μένοντας αρκετά πίσω. Πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία, θα είναι πανέτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια των νέων του συμπαικτών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας ο Διγενής αναμένεται να έρθει σε συμφωνία και με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που όπως δείχνουν τα πράγματα έχει συμφωνήσει και αυτός στην πρόταση που δέχθηκε.

Συλλυπητήριο του Διγενή
Στο μεταξύ, το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα θέλει να μεταφέρει και δημόσια ο Διγενής, με αφορμή τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα του νεαρού τερματοφύλακα του Νικαγόρα Μιχάλη Πέρου.

Αναλυτικά:
«Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Διγενή Κοσκινού, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή του Νικαγόρα Μιχάλη Πέρου, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».