Ιάλυσος: Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα

Στο δικό τους σπίτι θα …στεγαστούν οι Ακαδημίες αλλά και η πρώτη ομάδα του Ιάλυσου. Το γήπεδο που υπάρχει στο  Λύκειο Ιαλυσού, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης του, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο χώρος θα παραδοθεί προς χρήση. 

Είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους «ερυθροκίτρινους» δεδομένου ότι όλα τα παιδιά των Ακαδημιών θα έχουν το δικό τους χώρο προπόνησης, ενώ και η πρώτη ομάδα θα μπορεί να βοηθηθεί όταν χρειαστεί άλλο γήπεδο εκτός «Οικονομιδείου» για να κάνει την προπόνησή της. Ιδιαίτερα χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή είναι ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο οποίος με δήλωση του στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο αλλά και σε όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν να τελειώσει το έργο. Είναι ένα έργο που χρόνια περίμενε η νεολαία της Ιαλυσού. Με αυτό το γήπεδο πιστεύω ότι θα δοθεί άλλη ώθηση στις Ακαδημίες του Ιάλυσου και στα επόμενα 3  - 4 χρόνια θα είναι εφικτό και η ανδρική ομάδα να στηρίζεται περισσότερο στα δικά της παιδιά. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα πλέον και κυρίως να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λέξη ακαδημία».

«Βλέπει» Μαραγκουδάκη και Σερτζίνιο
Σε ότι έχει να κάνει με τις μετεγγραφές, ο Ιάλυσος εξετάζει προσεκτικά τις περιπτώσεις του Σερτζίνιο και Μαραγκουδάκη. Ο πρώτος την αγωνιστική περίοδο 2017/18 είχε φορέσει αρχικά τη φανέλα της Ρόδου και στη συνέχεια του Διαγόρα. Είναι 34 ετών και μέχρι πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Ο δεύτερος είναι 37 ετών και τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Κύπρο. Στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από το νησί μας και την ομάδα της Ρόδου.

Παρών στη χθεσινή συνάντηση των ομάδων της Football League ήταν και ο κ. Χατζηνικήτας εκπροσωπώντας τον Ιάλυσο. Έγινε κουβέντα για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος αλλά και για τα τηλεοπτικά χωρίς να υπάρχει πάντως κάτι καινούργιο. Το πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο με 14 ομάδες ενώ, όπως φαίνεται, οι ομάδες θα είναι υποχρεωτικό να «κατεβάσουν» και μια ομάδα με παίκτες U17, όπου πιθανότητα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι 18άρηδες.