Πρόσκληση στον πρωθυπουργό για πτήση στο Καστελόριζο

Πρόσκληση στον πρωθυπουργό για πτήση στο Καστελόριζο

Πρόσκληση στον πρωθυπουργό για πτήση στο Καστελόριζο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 419 ΦΟΡΕΣ

Με μια στολή πιλότου μαχητικού αεροσκάφους, τιμητική πλακέτα και το πιστοποιητικό στρατολογικής του κατάταξης έφυγε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε προκειμένου να έχει συνομιλίες με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου, ο κ. Μητσοτάκης έλαβε μια τιμητική πλακέτα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο με το θυρεό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.
Ελαβε επίσης ως δώρο και μια κορνίζα με το Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάταξης, όπου αναφέρονται οι βάσεις και οι θέσεις που υπηρέτησε ως σμηνίτης.

Τέλος, ο πρωθυπουργός έλαβε μια στολή πιλότου μαχητικού αεροσκάφους από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου ο οποίος μάλιστα τον κάλεσε να κάνει μια πτήση μαζί τους μέχρι το Καστελόριζο, πρόταση που απεδέχθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός είχει εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση τόσο για τις κινήσεις της Άγκυρας στη Ν.Α Μεσόγειο, όσο και για τα επιχειρησιακά σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Οικονόμου, ο Α/ΓΕΕΘΑ πτεράρχος Χρήστος Χριστοδούλου,ο Α\ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Α/ΓΕΑ αντιπτεράρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Α\ΓΕΝ αντιναυάρχος Νικόλαος Τσούνης, καθώς επίσης και ανώτατοι αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!