Τα …λένε αύριο στη Βάρη

Το διεθνές μίτινγκ στίβου  "Δρόμεια" θα γίνει αύριο στο στάδιο Βάρης "Κώστας Μπαλγατζής" με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Α.Ο. Βάρης Δρομέας σε συνεργασία με τον ΟΑΠΠΑ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και την έγκριση του ΣΕΓΑΣ, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνίσματα ταχύτητας και εμποδίων και φυσικά σκυταλοδρομίας.

Οι διοργανωτές έκαναν ήδη γνωστό πως στους αγώνες θα συμμετάσχουν σπουδαία ονόματα του ελληνικού στίβου όπως η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στα 400 μ., Μαρία Μπελιμπασάκη, ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα ψηλά εμπόδια Κώστας Δουβαλίδης, και οι πρωταθλητές των σπριντ Ραφαέλα Σπανουδάκη, Γιάννης Νυφαντόπουλος και Παναγιώτης Τριβυζάς.

Εκτός από τη Ροδίτισσα αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης, Ραφαέλα Σπανουδάκη, στα 100μ. της διοργάνωσης θα έχει συμμετοχή και η Αλάνα Μπερν από τον ίδιο σύλλογο, η οποία ξεκίνησε το στίβο στο νησί μας με τον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου και τώρα προπονείται στην Αθήνα.

Μετά τον τραυματισμό που την κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης, επιστρέφει και η αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, Μαρία Γάτου στο συγκεκριμένο αγώνισμα, για ένα νέο ξεκίνημα προς τη διάκριση. Από κει και πέρα, ο Διονύσης Ζήκας  του ΑΟ Σταματίου θα συμμετάσχει στα 200 και 400μ. ανδρών και ο Γιώργος Εργάς από τον ίδιο σύλλογο στο 200άρι.