Να αποφύγουν τους... μπελάδες στον Διαγόρα Βατίου

Αποφασισμένοι να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν την περσινή αγωνιστική περίοδο και να εμφανιστούν …σοφότεροι τη νέα χρονιά, κάνοντας μια πορεία που θα τους επιτρέψει να εξασφαλίσουν εύκολα την παραμονή τους, είναι στο Διαγόρα Βατίου. 

Αν και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν κατά κάποιον τρόπο συνηθίσει να παλεύουν στο τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού, οι «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου δεν θέλουν να επαναληφθεί αυτό και ευελπιστούν σε μια πιο καλή παρουσία χωρίς …μπελάδες.

Αυτό ουσιαστικά επισημαίνει με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καμπούρης.  

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, τόνισε και τα ακόλουθα:
«Ο μεγάλος μας στόχος είναι ασφαλώς να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα περσινά μας λάθη. Όχι απλά έχουμε κρατήσει την ίδια ομάδα του περσινού δευτέρου γύρου αλλά παράλληλα την έχουμε ενισχύσει. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι αισιόδοξος αλλά από τώρα δεν μπορούμε να πούμε απολύτως τίποτα. Τα πάντα θα φανούν εντός αγωνιστικού χώρου. Ο καθρέπτης είναι πάντοτε το γήπεδο».

Ξεκίνημα στις 26 Ιουλίου
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη να γίνει η «πρώτη» της ομάδας. Θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι. Οι παίκτες θα πάρουν τα ρούχα προετοιμασίας τους αμέσως μετά θα γίνει και μια πρώτη προπόνηση, η οποία θα κυλήσει σε χαλαρούς ρυθμούς. Η προετοιμασία σε κανονικούς ρυθμούς θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι θα γίνει εξ ολοκλήρου στο Τσαΐρι.

Τα φιλικά παιχνίδια
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Διαγόρας Βατίου. Ειδικότερα:
10 Αυγούστου με Αστέρα Παστίδας
17 Αυγούστου με Αναγέννηση Έμπωνας
21 Αυγούστου με Απόλλωνα Καλυθιών
24 Αυγούστου με ΑΕ Κατταβιάς
30 ή 31 Αυγούστου με ΑΕΡΑ
6 Σεπτεμβρίου με Φοίβο Κρεμαστής.