Τάπητας και στη Δαματριά!

Άλλο ένα γήπεδο της περιοχής μας σύντομα θα …πρασινίσει! Πρόκειται για αυτό της Δαματριάς, το οποίο εντάχθηκε στο σχετικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τις αθλητικές υποδομές των νησιών μας. Στη σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε χθες το γραφείο τύπου της ΠΝΑΙ, μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα ακόλουθα:

«Το γήπεδο εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τις ανάγκες προπόνησης και αγώνων των τοπικών ομάδων με εν ενεργεία αθλητές κάθε ηλικίας. Εξυπηρετεί επίσης τις ανάγκες άθλησης εκγύμνασης και αναψυχής σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής και αποτελεί χώρο πρώτης επαφής με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Αντικείμενο της διαβαθμιδικής σύμβασης είναι η βελτίωση και αναβάθμιση της αγωνιστικής επιφάνειας του γηπέδου Δαματριάς Δήμου Ρόδου μέσω της προμήθειας και εγκατάστασης νέου ειδικού σύγχρονου εξοπλισμού λειτουργίας (συνθετικός χλοοτάπητας ποδοσφαίρου) και της εκτέλεσης εργασιών (αναδιαμόρφω-ση βάσης, εργασίες απορροής και αποστράγγισης), ώστε να καταστεί σύγχρονο, ασφαλές, λειτουργικό και ανθεκτικό στη χρήση.

Η παρούσα Διαβαθμιδική Σύμβαση αφορά στην:
-Αναδιαμόρφωση της βάσης έδρασης, ώστε να ικανοποιηθεί το επιθυμητό γεωμετρικό σχήμα και η επιπεδότητα.

-Διασφάλιση της απορροής και αποστράγγισης, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία, ο μέγιστος χρόνος ζωής του εξοπλισμού και η λιγότερη δυνατή συντήρηση.

-Βελτίωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού του αγωνιστικού χώρου, με την προμήθεια νέου ειδικού σύγχρονου κυρίως εξοπλισμού λειτουργίας (συνθετικός χλοοτάπητας ποδοσφαίρου, εστίες και γωνιακά σημαιάκια), ώστε να ικανοποιούνται οι τεχνικές αθλητικές και λειτουργικές ιδιότητες της επιφάνειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ε.Π.Ο. και της Τεχνικής Έκθεσης που συνοδεύει την παρούσα.

Η διάρκεια της παρούσας Διαβαθμιδικής Σύμβασης είναι ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της».