ΓΑΣ Ιάλυσος: Ο Μανιάς στα κλιμάκια της Εθνικής!

Τα συγχαρητήριά του στον αθλητή Ηλία Μανιά που κλήθηκε στα κλιμάκια της Εθνικής, θέλει να δώσει και δημόσια η διοίκηση του μπασκετικού Ιάλυσου.

Αναλυτικά:
 «Οι διακρίσεις του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος τα τελευταία χρόνια σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες και να αποδοθούν στον παράγοντα τύχη. Η πειθαρχημένη προσπάθεια των αθλητών, η καθοδήγηση τους από το έμπειρο τεχνικό επιτελείο αλλά και η αδιάλειπτη στήριξη την οποία λαμβάνουν από το συμβούλιο οι αθλητές μας, είναι οι αιτίες αυτού του λαμπρού και συνάμα αξιοζήλευτου αποτελέσματος.

Ένα αποτέλεσμα, όπου η επιβράβευση της καλής δουλειάς που γίνεται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Ιαλυσού, δεν μπορούσε να ήταν άλλη όταν βλέπει αθλητές του, όπου μέχρι πρότινος ανήκαν στις τάξεις του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, να αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, να συμμετέχουν στα κλιμάκια της Εθνικής αλλά και να παίρνουν υποτροφία στο εξωτερικό, όπως ο νεαρός Ηλίας Μανιάς.

Η υποτροφία αυτή μας γεμίζει χαρά όχι μόνο γιατί ο Ηλίας Μανιάς είναι παιδί του συλλόγου, αλλά γιατί η δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου, δεν έχει τέλος ! Συγχαρητήρια Ηλία!».