«Χτυπάει» Σαπαλίδη και Στεφανάκη ο Απόλλων Καλυθιών!

Ο Σταύρος Σαπαλίδης και ο Βαγγέλης Στεφανάκης βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Απόλωνα Καλυθιών!

Οι δυο έμπειροι παίκτες αποτελούν δυο από τις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας και η διοίκηση ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Αν τελικά αποκτηθούν, θα είναι σίγουρα δυο πολύ σημαντικές προσθήκες για την ομάδα των Καλυθιών, η οποία προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της και να συνδυάσει το νεανικό στοιχείο αλλά και την εμπειρία. Είναι κάτι που κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να μπορεί η ομάδα να έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Σαπαλίδης, είναι υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός και μέχρι και πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του Δαμάγητου Θεολόγου απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος. Είναι ένας παίκτης που και στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ο Στεφανάκης ήταν στον Αστέρα Μασσάρων, ενώ πιο πριν είχε περάσει και από την Αθλητική Ένωση της Κατταβιάς. Αγωνίζεται στην επίθεση και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα στη νέα προσπάθεια που θα κάνει.

Παρουσιάστηκε ο Γαργάλης
Παίκτης του Απόλλωνα Καλυθιών και με τη βούλα είναι ο Χρήστος Γαργάλης, καθώς παρουσιάστηκε προχθές από τη διοίκηση του συλλόγου το Φαληράκι. Ο Γαργάλης που αγωνίζεται στην άμυνα, την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Φοίβου Κρεμαστής. Είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών και να προσδώσει άλλη ποιότητα στην αμυντική διάταξη της νέας του ομάδας.

Στάση αναμονής κρατούν στον Απόλλωνα για τον Ηλία Μπαϊρακτάρη. Όπως έχουμε γράψει ξανά, η διοίκηση έχει κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή για να ανανεώσει τη συνεργασία του και περιμένουν την οριστική του απάντηση.
 

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης είναι άλλος ένας  υποψήφιος στόχος.
Ο Βαγγέλης Στεφανάκης είναι άλλος ένας υποψήφιος στόχος.