Καθυστέρηση στην τοποθέτηση του τάπητα

Μια μικρή καθυστέρηση παρατηρείται σε ότι έχει να κάνει με την τοποθέτηση του νέου τάπητα στο γήπεδο του Έμπωνα. Αν και οι αρχικές προβλέψεις έλεγαν πως θα βρίσκεται στη Ρόδο χθες, εντούτοις ο αρμόδιος εργολάβος ενημέρωσε τη διοίκηση πως θα είναι στο νησί μας στα μέσα της εβδομάδας. Μέχρι και την Τρίτη το αργότερο, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες προετοιμασίας του αγωνιστικού χώρου και από εκεί και πέρα το μόνο που θα μείνει, θα είναι η τοποθέτηση του νέου τάπητα. 

Όπως και να έχει πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι η Αναγέννηση θα χάσει το ξεκίνημα της προετοιμασίας της, το οποίο δεν θα το κάνει για μια ακόμα χρονιά στη φυσική της έδρα. Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο Απολλώνων στις 29 Ιουλίου. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευελπιστούν ότι θα κάνουν μόνο μερικές προπονήσεις στ’ Απόλλωνα και πολύ σύντομα θα μπουν στο δικό τους χώρο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση
Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στην κοινοτική αίθουσα του Έμπωνα. Παρών θα είναι η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση. Θα δοθούν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία καθώς θα γίνει και μια ανάλυση των στόχων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Από αύριο θα τεθεί σε λειτουργία το «Στέκι» της Αναγέννησης. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βρίσκεται στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού. Το «Στέκι» θα είναι ανοιχτό μέχρι και το πανηγύρι στις 15 Αυγούστου.