Πήρε Πουλή ο Κλεάνθης

Με τη φανέλα του Κλεάνθη Παραδεισίου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο επιθετικός Θανάσης Πουλής.

Ο παίκτης, έμεινε ελεύθερος από τον ΑΣ Χάλκης και προστέθηκε στο ρόστερ των «ροσονέρι».  Δεν θα είναι η τελευταία μετεγγραφή, καθώς οι άνθρωποι του Κλεάνθη σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο, ψάχνουν ακόμα δυο παίκτες –τουλάχιστον- για να καλύψουν τα κενά και να εμφανιστούν ακόμα πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. 

Ξεκίνημα στις 29 Ιουλίου
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου. Οι πρώτες προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Παραδεισίου αλλά στη συνέχεια, η προετοιμασία θα διεξάγεται στο γήπεδο του Θεολόγου σε μια προσπάθεια των υπευθύνων του Κλεάνθη να κρατήσουν σε καλή κατάσταση το γήπεδο τους.

Στις 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος το ετήσιο τουρνουά του συλλόγου «Αλέκος Παπαγρηγορίου», στη μνήμη του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας. Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος εκτός από τους διοργανωτές, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Ευχαριστήριο
Από τη διοίκηση του συλλόγου, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω ευχαριστήριο:
«Το δ/σ του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία στο στέκι του συλλόγου μας στην πλατεία Παραδεισίου βοήθησαν το σύλλογο μας. Χρόνια πολλά και του χρόνου σε όλους! Το επόμενο μας ραντεβού στο Ναΰδριο του Αγίου Φανουρίου στις 26 Αυγούστου!».