Αισιοδοξία και πίστη στον Διαγόρα

Από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου μπαίνουν …στα βάσανα οι παίκτες του Διαγόρα. Την ημέρα εκείνη (το απόγευμα), έχει προγραμματιστεί να γίνει το ξεκίνημα της προετοιμασίας με την πρώτη προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας. 

Νωρίτερα θα γίνει η καθιερωμένη συγκέντρωση στα γραφεία του συλλόγου και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί και ο Αγιασμός, αν και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στην εβδομάδα. Οι παράγοντες του «γηραιού», σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, φροντίζουν για τις τελικές λεπτομέρειες της προετοιμασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δυο μέρη. Το πρώτο, θα γίνει εξ ολοκλήρου στη Ρόδο και το δεύτερο (από τις 17 Αυγούστου και μετά) στην πρωτεύουσα και στην ουσία θα περιλαμβάνει το βασικό μοντάρισμα της ομάδας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. 

Αισιοδοξία και πίστη
Τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό team είναι η αισιοδοξία και η πίστη. Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος άλλωστε είναι από τη φύση του ένας θετικός άνθρωπος και πιστεύει πάρα πολύ στη σκληρή δουλειά. Με τη συμπαράσταση και τη αγαστή συνεργασία με τον Πέτρο Ρουτζιέρη, οι «κυανέρυθροι» πιστεύουν ακράδαντα ότι θα δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα κάνει τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Football League και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι επιλογές των παικτών που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλές, καθώς πρόκειται για έμπειρους αθλητές και γνώστες της κατηγορίας και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να «δέσουν» μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό σύνολο. Όπως έχουμε ξαναγράψει, το ρόστερ αναμένεται να κλείσει με την έλευση των δυο Αργεντίνων ποδοσφαιριστών από τους οποίους οι άνθρωποι του Διαγόρα περιμένουν πάρα πολλά. Τα ονόματά τους όπως φαίνεται θα γίνουν γνωστά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Όπως και να έχει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο παίκτες θα δώσουν κανονικά το “παρών” στην «πρώτη» της ομάδας.