Με νέο «πρόσωπο» ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Μέσα σε κλίμα ενότητας αλλά και συσπείρωσης, πορεύεται ο Πετοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κέντρου Ρόδου.

Με γνώμονα την αγάπη για το ευγενές αυτό άθλημα  με κοινό στόχο την εργασία, την επιμέλεια, την εξέλιξη και τη χαρά εντός της ομάδας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΟΚ Ρόδου, καθώς και την έναρξη συνεργασίας με τον διακεκριμένο για το τοπικά δρώμενα προπονητή του βόλεϊ, Πάνο  Δικαστόπουλο, μία συνεργασία, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει στις προπονήσεις του τμήματος ενηλίκων του beach volley και τη Νεφελη Δικαστοπούλου στο αναπτυξιακό τμήμα ανηλίκων.

Ο Πάνος Δικαστόπουλος, γεννήθηκε 13-6-1966, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στην πετοσφαίριση. Ήταν επί 7 έτη στον Διαγόρα στη Γ’ εθνική, ενώ παράλληλα  διετέλεσε προπονητής ανδρών  για δύο έτη.

Στη συνέχεια, είχε παρουσία ως παίκτης και προπονητής στα αναπτυξιακά και στο ανδρικό τμήμα του Ροδιακού, ενώ μέχρι το 2016 διετέλεσε προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων και του γυναικείου τμήματος του Διαγόρα, στη σάλα και το beach volley.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ. της ομάδας:
Πρόεδρος: Μαρία Αμερικάνου
Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Γιανέλης
Γενικός γραμματέας: Λιβάνιος Ιορδανίδης
Ταμίας: Αθανάσιος Κηπουρός
Έφορος: Ματίνα – Ιωάννα Αμερικάνου
Αναπληρωματικά μέλη: Ματίνα  Γιαννέλη

Το νέο διοικητικό συμβούλιο ξεκινά δυναμικά τη θητεία του, με ανανεωμένο σχήμα διατηρώντας την αστείρευτη διάθεση προσφοράς των μελών της.

Με την ευκαιρία του παρόντος να ευχαριστήσουμε τα απερχόμενα μέλη του ΔΣ. για την προσφορά τους, για το πάθος και τη στήριξή τους τη χρονιά που πέρασε και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα τους βήματα.

Στη νέα αυτή αρχή η ομάδα μας ευχαριστεί το εστιατόριο “newvilage.gr” για τη χορηγία και τη στήριξη του.