Πέτρος Ρουτζιέρης: «Θα δουλέψουμε σκληρά»

Τη φιλοσοφία του Διαγόρα για τη νέα χρονιά προανήγγειλε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Πέτρος Ρουτζιέρης με δηλώσεις που έκανε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή».

Ο κ. Ρουτζιέρης έστειλε το μήνυμα για «σκληρή δουλειά», επισημαίνοντας ότι το πρωτάθλημα «θα είναι πολύ δύσκολο». Αναφερόμενος λοιπόν στο νέο Διαγόρα τόνισε τα ακόλουθα: «Οπωσδήποτε η ομάδα θα είναι άκρως ανταγωνιστική και δυνατή. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Δεν μου αρέσει όμως να λέω πολλά λόγια. Μέσα από τη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε, θα μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε που είναι και ο μεγάλος στόχος. Το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο. Έχει πολύ καλές και ιστορικές ομάδες και για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προσηλωμένοι».

Την Κυριακή έρχονται οι Αργεντίνοι
Την προσεχή Κυριακή αναμένεται να βρίσκονται στο νησί μας, οι δυο Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο Διαγόρας όπως έχουμε γράψει ξανά, έχει συμφωνήσει προφορικά. Μια ημέρα λοιπόν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια συνεργασίας και να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα.

Ξεκίνησε η ομάδα Νέων
Με μια προπόνηση που έγινε χθες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», ξεκίνησε το σχεδιασμό της και η ομάδα Νέων του Διαγόρα. Εκτός από τα παιδιά του Εφηβικού τμήματος του «γηραιού», το παρών έδωσαν και άλλα από διάφορες ομάδες του νησιού με αποτέλεσμα να μαζευτούν περισσότερα από πενήντα, αριθμός όπως καταλαβαίνει κανείς πολύ μεγάλος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα άλλες δυο προπονήσεις προκειμένου και ο προπονητής Παναγιώτης Μπεκιάρης να μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να επιλέξει ποια θα είναι τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο ρόστερ.