Δ. Χρυσόπουλος: «Μεγάλο φαβορί ο Ηρακλής Μαριτσών»

Τον Ηρακλή Μαριτσών ως πολύ μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχρησε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Δημήτρης Χρυσόπουλος.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Ο Ηρακλής Μαριτσών είναι ξεκάθαρο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο στο νέο πρωτάθλημα. Και αυτό κατά την άποψη μου προκύπτει με βάση το ρόστερ, την εμπειρία του προπονητή Κώστα Πάττα αλλά και το στόχο που έχει θέσει. Από εκεί και πέρα, θα υπάρχουν ομάδες ρυθμιστές, οι οποίες θα δώσουν την τελική εικόνα στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, το τι μπορούμε να κάνουμε θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο βασικός μας στόχος ήταν να αλλάξουμε το προφίλ της ομάδας σε σχέση με πέρσι και να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας προσθέτοντας και περισσότερους γηγενείς στο ρόστερ. Με βάση αυτό το συνδυασμό θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό, απάντησε ως εξής:
«Νομίζω ότι και το περσινό πρωτάθλημα ήταν καλό αλλά υπήρχε μια ομάδα που ξεχώρισε νωρίς. Τη νέα σεζόν θα είναι μάλλον πιο ισορροπημένα τα πράγματα αλλά και πάλι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί».

Φιλικό και με Ιάλυσο
Ένα πολύ δυνατό τεστ στο Πυλί απέναντι με τον Ιάλυσο που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, θα δώσει στις 7 Σεπτεμβρίου ο Κωακός σύλλογος. Το φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7μ.μ. και αναμένεται βέβαια να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και πάρα πολύ κόσμου. Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Χρυσόπουλος θα βγάλει σίγουρα χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Την προσεχή Δευτέρα 29 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΑΟ Πυλίου, η οποία θα γίνει εξ’ ολοκλήρου στο Πυλί. Νωρίτερα και συγκεκριμένα την προσεχή Παρασκευή, θα γίνει και η πρώτη συγκέντρωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δοθούν και οι σχετικές οδηγίες στους παίκτες.