Πρόγραμμα αποκατάστασης για την Κυριακοπούλου

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ήδη η Νικόλ Κυριακοπούλου, ύστερα από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Metropolitan.

Η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης το χειμώνα στη Γλασκώβη, με την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Λονδίνο, όπου βρέθηκε για το Diamond League, εξετάσθηκε από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα, προκειμένου να διαπιστώσει αν οι ενοχλήσεις που απέκτησε από τη συμμετοχή της στη διοργάνωση έκρυβαν κάτι σοβαρό.

Η μαγνητική έδειξε πως έχει οστικό οίδημα και για το οποίο θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Η αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στη διάρκεια των δοκιμαστικών στον αγώνα του Λονδίνου είχε μικρό ατύχημα όταν έβαλε λάθος - λόγω του αέρα - το κοντάρι στη βαλβίδα και την πέταξε πίσω με αποτέλεσμα να πέσει με όλο της το βάρος στο δεξί πόδι. Η αθλήτρια έκανε κανονικά τον αγώνα της, ωστόσο τον ολοκλήρωσε με αρκετές ενοχλήσεις.

Βάσει των παραπάνω, όπως είναι φυσιολογικό, δεν θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.