«Κλείνει» και άλλον ξένο ο Διαγόρας

«Κλείνει» και άλλον ξένο ο Διαγόρας

«Κλείνει» και άλλον ξένο ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 243 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας είναι πολύ κοντά σε έναν παίκτη που ήθελε από την πρώτη στιγμή πάρα πολύ ο Σούλης Παπαδόπουλος. Σήμερα η δεύτερη «δοκιμαστική» προπόνηση της ομάδας των Νέων

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Διαγόρας.

Ξέχωρα από τους δυο Αργεντίνους, οι οποίοι όπως έχουμε γράψει ξανά αναμένονται την προσεχή Κυριακή στη Ρόδο για να υπογράψουν, πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή (παλιότερα έχει παίξει ξανά στην Ελλάδα), που έχει άριστες σχέσεις με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο και είναι 27 ετών. Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής του «γηραιού» τον συνάντησε πριν από μερικές ημέρες στην πρωτεύουσα και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συνεργασία. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο κ. Παπαδόπουλος τον ήθελε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης τη τεχνικής ηγεσίας του Διαγόρα, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να επέλθει συμφωνία. Όλα τα εμπόδια όμως φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και οι «κυανέρυθροι» είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας πολύ σημαντικής μετεγγραφής. Ίσως μάλιστα δεν είναι και η τελευταία, καθώς οι πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής» αναφέρουν ότι …ψήνεται μια ακόμα περίπτωση, η οποία εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τους ανθρώπους του «γηραιού». Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.

Κατά τα άλλα, τις τελευταίες ώρες, η διοίκηση του συλλόγου ρυθμίζει όλες τις τελικές λεπτομέρειες για τους μη Ρόδιους παίκτες, οι οποίοι θα έρθουν στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση με αφορμή και την έναρξη της προετοιμασίας την προσεχή Δευτέρα. Τόσο το θέμα της διαμονής τους όσο και αυτό της διατροφής τους εξετάζεται από τον Διαγόρα προκειμένου να μην υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα και να κυλήσουν όλα ομαλά και όπως πρέπει.

Άλλες δυο δοκιμαστικές προπονήσεις
Στο μεταξύ, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο σχεδιασμός της ομάδας των Νέων. Μετά την προπόνηση της Δευτέρας, η οποία συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό παιδιών απ’ όλο το νησί, θα ακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα άλλες δυο εκ των οποίων η μια θα γίνει σήμερα το απόγευμα και πάλι στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο σύλλογος, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στο Ενωσιακό γήπεδο του Κορακόνερο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 στις 5μ.μ., η δεύτερη δοκιμαστική προπόνηση για τη συγκρότηση της ομάδας Νέων του Διαγόρα, που θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Football League. Οι δοκιμές αφορούν ποδοσφαιριστές του Διαγόρα και μη, γεννηθέντες από 01-01-2002 και νεώτεροι. Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 50 νεαροί παίκτες με καλό αγωνιστικό επίπεδο, κάτι που χαροποίησε τους ανθρώπους του «γηραιού». Οι προπονήσεις γίνονται υπό την επίβλεψη του προπονητή κ. Παναγιώτη Μπεκιάρη, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 κ. Πέτρου Ρουτζιέρη».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα