“Huffington Post” και “La Repubblica” αποθεώνουν τους Λειψούς!

“Huffington Post” και “La Repubblica” αποθεώνουν τους Λειψούς!

“Huffington Post” και “La Repubblica” αποθεώνουν τους Λειψούς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 500 ΦΟΡΕΣ

Άρθρο-ύμνος για τους ανεπιτήδευτους Λειψούς φιλοξενεί η δημοφιλής ενημερωτική ιστοσελίδα της “Huffington Post” Ιταλίας, παρακινώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες αφοσιωμένους αναγνώστες της να ανακαλύψουν έναΝ προορισμό που δεν θα αφήσουν ποτέ πίσω τους!

Οι δημοσιογράφοι, που προσκλήθηκαν από τον Δήμο Λειψών τον Ιούνιο σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία μάρκετινγκ, σαγηνεύτηκαν από την ανυπόταχτη φύση του νησιού της θεάς Καλυψούς, τις παραλίες, τον αυθορμητισμό των ντόπιων και την αγνότητα των υλικών.

«Είναι το νησί που μπορεί κανείς να αποδράσει από την πραγματικότητα αλλά και τις στημένες διακοπές!» είναι ένα από τα σχόλια του εγκωμιαστικού άρθρου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στη συντάκτρια μάλιστα πως «σε ένα νησί 800 κατοίκων δεν είναι λίγοι οι Ιταλοί που ήρθαν για διακοπές στους Λειψούς και αποφάσισαν να παραμείνουν για πάντα βρίσκοντας το νόημα της ζωής τους, ένα καταφύγιο μακριά από την καθημερινότητα».

Το άρθρο στη “Huffington Post” έκανε τόση αίσθηση στην Ιταλία με τον πηγαίο ενθουσιασμό που εκπέμπει που ακόμη και η κορυφαία Ιταλική εφημερίδα “La Repubblica” το ανέδειξε μέσα από τα social media, κερδίζοντας εκατοντάδες likes σε λίγη ώρα! «Δεν είναι στη φύση μας να πηγαίνουμε όπου πάνε οι πολλοί!
Η στάση ζωής που πρεσβεύουμε είναι και το σύνθημΆ μας άλλωστε, στον Τουρισμό. Είμαστε ένα μικρό νησί που λαμβάνει μεγάλες πρωτοβουλίες όπως η κατάργηση της χρήσης πολλών πλαστικών ειδών και η συμβολή του Δήμου στη δημιουργία κέντρου προστασίας των δελφινιών.

Επιλέγουμε να είμαστε αυθεντικοί και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διατηρούμε τα δώρα που μας χάρισε η φύση με σεβασμό στους επισκέπτες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Διαβάστε ακόμη

Λειψοί: Το ελληνικό νησί χωρίς ξαπλώστρες που προβάλλουν Sun και Vanity Fair ως όαση για φυσιολάτρες

Συνάντηση του δημάρχου Λειψών Φ. Μάγγου με τον υπουργό Ναυτιλίας Χ. Στυλιανίδη

Οι Λειψοί στην κορυφή των 11 πιο υποσχόμενων προορισμών του κόσμου για το 2024

Με τον περιφερειάρχη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λειψών

Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου η αυλή του Νηπιαγωγείου Λειψών

Ποιοι ορίστηκαν αντιδήμαρχοι στον δήμο Λειψών

Οργανωμένες επαφές του Δήμου Λειψών στη διεθνή έκθεση WTM 2023

Συνελήφθη ένας άνδρας για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών στους Λειψούς