Καλό πλασάρισμα για τον Ορέστη Ράπτη

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρόδιος ποδηλάτης Ορέστης Ράπτης στο "2° GRAN PRIX CITTA' DI ASCOLI PICENO" που διεξήχθη από τις 18 μέχρι τις 20 Ιουλίου στο Άσκολι της Ιταλίας.

Οι αγώνες ήταν πίστας και συμμετείχε στα αγωνίσματα του  Όμνιουμ που είχε ένα καλό πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα με μία  ένατη θέση, στο αγώνισμα των Πόντων και στο Σκρατς όπου κατάφερε να κατακτήσει την τέταρτη θέση, με τον συναθλητή του Χρήστο Βολικάκη να παίρνει τη νίκη στο αγώνισμα.

Να σημειωθεί πως ο Ορέστης Ράπτης έφτασε μία …ανάσα από το μετάλλιο αφού κατάφερε να αποσπαστεί και να προηγηθεί μία  στροφή από το γκρουπ μαζί με τον Χρήστο Βολικάκη, τον Ιταλό πρωταθλητή Francesco Lamon και τον Ιάπωνα Imamura Shunsuke.

Επόμενος στόχος για τον Ορέστη Ράπτη είναι το διεθνές "Athens Gran Prix" στο ΟΑΚΑ στο τέλος του Αυγούστου όπως και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας,  επίσης στο ΟΑΚΑ, που θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα.

Ευχαριστίες δίνει για τη στήριξη στην ομάδα του Π.Ο. Βόλου και στον χορηγό του Arches plus που βρίσκονται  πάντα δίπλα του.