Ξεκίνημα στις 5 Αυγούστου για τον Ιάλυσο

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ιάλυσος. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, στις 6.30μ.μ. θα γίνει ο αγιασμός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 31 Ιουλίου και Πέμπτη 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας για τη νέα σεζόν. Την Παρασκευή 2 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί ο εργομετρικός έλεγχος.

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός στο «Οικονομίδειο» γήπεδο και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο νέο μας ξεκίνημα!».

Ρόστερ με έμπειρους και νεαρούς
Σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό της ομάδας, φιλοσοφία του Ιάλυσου είναι να δημιουργήσει ένα ρόστερ,  το οποίο θα έχει διάχυτο το στοιχείο της εμπειρίας αλλά και του ενθουσιασμού. Οι παίκτες δηλαδή που θα έρθουν δεν θα είναι μόνο έμπειροι και γνώστες της κατηγορίας.

Θα είναι και κάποιοι που θεωρούνται εξελίξιμοι και μάλιστα ο μεγάλος στόχος είναι μέσα σε αυτή την κατηγορία των ποδοσφαιριστών να είναι και κάποιοι Δωδεκανήσιοι. Είναι κάτι που απασχολεί και ενόψει της νέας σεζόν τη διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικητά.

Όπως φαίνεται, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι πολύ σημαντική για τους «ερυθροκίτρινους», μιας και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τότε ο κύριος όγκος των μετεγγραφικών κινήσεων. Και αυτό διότι και ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου επιθυμεί να έχει όλους τους παίκτες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.