Μετεγγραφικό ντεμαράζ από τον ΑΕΡΑ!

Να καλύψει το χαμένο έδαφος κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, προσπαθεί η διοίκηση του ΑΕΡΑ.

Παρά το ότι καθυστέρησε σημαντικά να ξεπεράσει το διοικητικό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, η ομάδα του Αφάντου «χτυπάει» ποδοσφαιριστές του τοπικού μας από το …πάνω ράφι, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις της ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Είναι φανερό πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αποτελέσει τον …κομπάρσο. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς θέλει να φτιάξει μια πολύ υπολογίσιμη και δυνατη ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «κόκκινοι» απέκτησαν και επίσημα πλέον, καθώς επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία, τον Μιχάλη Λυριστή αλλά και τον Χρήστο Γαργάλη. Οι δυο ποδοσφαιριστές έπαιζαν και στο πρόσφατο παρελθόν στο σύλλογο του Αφάντου και επιστρέφουν έτσι σε πολύ γνώριμο γι’ αυτούς περιβάλλον.

Ο Λυριστής μιλούσε με τη διοίκηση εδώ και αρκετές ημέρες και υπήρξαν κάποιες μικρές διαφωνίες, οι οποίες τελικά ξεπεράστηκαν δεδομένης της επιθυμίας και των δυο να συνεργαστούν ξανά.

Ο Γαργάλης είχε παρουσιαστεί επίσημα από τον Απόλλωνα Καλυθιών πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο ήταν επιθυμία του ίδιου του παίκτη να ακυρώσει τη μετεγγραφή του, όπως και έγινε. Ο πρώην αμυντικός του Φοίβου, φορούσε τη φανέλα της ομάδας και πριν από ένα περίπου χρόνο.

Θέλει και τον Μπάρδη
Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Αφάντου προσπαθεί να κλείσει άλλη μια σημαντική μετεγγραφή σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί και άλλο. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μπάρδη, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο και αποτελεί «στόχο» και άλλων ομάδων του τοπικού μας πρωταθλήματος.