Απόλλων Καλυθιών: Ενίσχυση με Γαμπιεράκη και Μαγιόγλου

Με δύο ακόμα νεαρούς παίκτες ενισχύθηκε ο Απόλλων Καλυθιών που προσπαθεί να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαγιόγλου και τον Άγγελο Γαμπιεράκη, δύο παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης και άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή τους. Ο Μαγιόγλου στην πρόσφατη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Ορφέα και ο Γαμπιεράκης ήταν φοιτητής στην Κρήτη (ανήκε στον Διαγόρα).

Είναι δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η απόκτηση και των δύο αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα και επίσημα.

Ανανέωσε ο Τίμος Σαββούλης
Στο μεταξύ, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τίμο Σαββούλη που και τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα του συλλόγου. Αντίθετα, ο Τάσος Σαββούλης παραχωρήθηκε στον Διαγόρα.

Αναλυτικά:
«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη  συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Σαββούλη Τιμόθεο (1997) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούν την Οικογένεια Γαλατά Δημήτρη και Νεκτάριου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σαββούλη Αναστάσιου στην ομάδα του Διαγόρα και του εύχεται τα καλύτερα».