Πήρε και Βουργουντζή η Ρόδος

Έναν παίκτη που θεωρείται εξελίξιμος και μπορεί να αποτελέσει μια από τις εκπλήξεις του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, απέκτησε η Ρόδος.  

Πρόκειται για τον Γιώργο Βουργουντζή που μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Πανηλειακού.
Πρόκειται για μεσοεπιθετικό που έπαιξε για πρώτη φορά στην ομάδα του Πύργου στα 16 του χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας όπου έκανε 21 συμμετοχές.

Τη δεύτερη χρονιά στη Γ’ Εθνική είχε 17 συμμετοχές και η ομάδα του τερμάτισε στην 3η θέση. Ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι το ρόστερ των «ελαφιών» δεν έχει κλείσει καθώς αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις.

Είναι ορισμένες ακόμα περιπτώσεις που φαίνεται ότι απασχολούν έντονα την τεχνική ηγεσία η οποία τηρεί στάση αναμονής πριν λάβει τις οριστικές της αποφάσεις.

Κατά τα φαινόμενα δηλαδή, η ομάδα του νησιού μας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της την προσεχή Τετάρτη χωρίς την παρουσία όλων των παικτών και ίσως χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ.