Κώστας Παπαδόπουλος «Είμαστε έτοιμοι για δουλειά»

Με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο θα αποτελείται κυρίως από ντόπιους και νεαρούς παίκτες, ξεκινάει σήμερα στις 6 το απόγευμα την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Πριν την πρώτη προπόνηση, θα γίνει και ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο Παραδείσι, παρουσία της τεχνικής ηγεσίας και φυσικά της διοίκησης. Ο νέος πρόεδρος Γιώργος Γκάιδας απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές έκανε λόγο για μια καινούργια αρχή και επεσήμανε ότι η ομάδα θα έχει πολλούς γηγενείς νεαρούς παίκτες που είναι και ο μεγάλος στόχος για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «ο Κλεάνθης θα μπει σε νέες βάσεις και θα έχει άλλη νοοτροπία».

«Θα δουλέψουμε πολύ»
Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής του Κλεάνθη Κώστας Παπαδόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «θα δουλέψουμε πολύ», και πρόσθεσε και τα εξής:
«Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά. Φυσικά υπάρχουν και ορισμένοι έμπειροι παίκτες που οπωσδήποτε είναι απαραίτητο. Θα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να ταιριάξουμε όλους τους χαρακτήρες και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα χαίρεται ο κόσμος να το βλέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θα είναι σίγουρα μια δύσκολη χρονιά καθώς στην ουσία πάμε να φτιάξουμε μια ομάδα από την αρχή και αυτό δεν είναι εύκολο. Φυσικά, το εγχείρημα έχει και τα θετικά του και πάνω σε αυτά θα πρέπει να εστιάσουμε. Όπως είναι το στοιχείο του ενθουσιασμού που είναι και το βασικότερο».
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ της ομάδας, όλα δείχνουν ότι έχει «κλείσει» κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Πλέον θα αποκτηθεί κάτι που θα κριθεί πολύ εξαιρετικό.