Ξεκίνησε ο Διαγόρας Βατίου

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα ο Διαγόρας Βατίου.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα γίνουν και οι υπόλοιπες, τουλάχιστον μέχρι και τις 15 Αυγούστου. Το «παρών» στην «πρώτη» της ομάδας έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δέχθηκαν το καλωσόρισμα από τον προπονητή Γιάννη Καμπούρη.

Ο έμπειρος τεχνικός του ζήτησε να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσον αφορά τη ζωή τους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Μεγάλος στόχος του Διαγόρα Βατίου είναι να …μάθει από τα λάθη της περυσινής περιόδου και να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή του.

Μόσχος και επίσημα
Παίκτης του Διαγόρα Βατίου και επίσημα είναι ο Μιχάλης Μόσχος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Ο παίκτης μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Άρη από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Πήρε Λάππα και Ικονόμι
Στον Διαγόρα Βατίου θα αγωνίζονται επίσης οι Αριστείδης Λάππας και Φώτης Ικονόμι. Ο πρώτος άνηκε στον Διαγόρα αλλά το τελευταία διάστημα ήταν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και έπαιζε εκεί σε ομάδα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας.

Ο δεύτερος μέχρι και πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του ΑΣ Αρένα στο Εφηβικό πρωτάθλημα της Ένωσης.