Ρόδος: Με τη ζωή του κόντεψε να πληρώσει μια φωτογραφία σέλφι νεαρός τουρίστας

Με την ίδια του τη ζωή κόντεψε να πληρώσει μια φωτογραφία "σέλφι" που επιχείρησε να βγάλει μαζί με άλλους δύο φίλους του από τη Σουηδία, ένας 20χρονος Σουηδός τουρίστας, καθώς σε κάποια στιγμή, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα, στην περιοχή "Κάτω Πέτρες" στην έξοδο της πόλεως Ρόδου προς τα Κρητικά όταν η παρέα των τριών φίλων από τη Σουηδία που ήρθε για να κάνει διακοπές στο νησί μας, βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες. Το σημείο όμως στο οποίο πατούσε ο νεαρός, φαίνεται ότι υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να καταλήξει σε βράχο από ύψος δύο περίπου μέτρων.

Έντρομοι οι φίλοι του βγήκαν αμέσως στο δρόμο κι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Ευτυχώς διερχόμενος οδηγός σταμάτησε αμέσως και αφού ενημερώθηκε για το τι είχε γίνει, κάλεσε σε βοήθεια ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και αστυνομία.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες  πραγματοποίησαν επιχείρηση διάσωσης καταφέρνοντας έτσι να ανασύρουν τραυματισμένο το νεαρό τουρίστα, τον οποίο παρέδωσαν στη συνέχεια στους διασώστες του ΕΚΑΒ, για να μεταφερθεί έτσι στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες. 

Το σημείο που υποχώρησε και έπεσε ο νεαρός τουρίστας

Φωτογραφίες- βίντεο Άγγελος Κανελλόπουλος