­­Τρεις βραδιές γεμάτες μουσική με ταλαντούχους καλλιτέχνες

Τρεις βραδιές γεμάτες μουσική από αγαπημένα μουσικά σχήματα και ταλαντούχους καλλιτέχνες της περιοχής μας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό, στις 2, 3 και 4 Αυγούστου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Rock Concert.

Το Rock Concert υλοποιείται από το τμήμα πολιτισμού της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, και τον εντεταλμένο πολιτισμού Δωδεκανήσου Κάλλιστο Διακογεωργίου, ο οποίος καλωσόρισε χτες τους συμμετέχοντες στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, με σκοπό όπως είπε να αναδειχτεί ο πλούτος των ταλαντούχων καλλιτεχνών του τόπου μας.


Σε αυτό άλλωστε αποσκοπεί και η διοργάνωση, που υπόσχεται κέφι και ένταση, δίνοντας την ευκαιρία σε ντόπιους και ξένους να δούν από κοντά τους καλλιτέχνες, με ώρα έναρξης των συναυλιών την 9η βραδινή για κάθε μέρα. Τόπος διεξαγωγής τους θα είναι ο χώρος πίσω από την περιφέρεια.


Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 2 Αυγούστου θα παίξει το συγκρότημα IRON FACE στις 3 Αυγούστου το συγκρότημα OUTPASS και στις 4 Αυγούστου το συγκρότημα C:REAL. Επίσης, θα συμμετάσχει και το συγκρότημα D-Spot.


Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο νέα κομμάτια διαφόρων ειδών ροκ μουσικής όσο και διασκευές. 
«Η φιλοσοφία μας είναι να αναδειχτούν οι ντόπιοι καλλιτέχνες γιατί παράγουμε αρκετούς ταλαντούχους ανθρώπους που μένουν πολλές φορές στην αφάνεια. Με τις προσπάθειες που καταβάλλονται στο τμήμα πολιτισμού αναδεικνύουμε τα ταλέντα που υπάρχουν. Για πρώτη φορά στη Ρόδο θα έχουμε μία τέτοια συνεύρεση καλλιτεχνών» δήλωσε ο κ. Διακογεωργίου, ενώ από την πλευρά τους οι καλλιτέχνες ευχαρίστησαν τον εντεταλμένο πολιτισμού Δωδεκανήσου για τη στήριξη.


Μάλιστα, ο μουσικός Γιώργος Καβάσιλας έκανε γνωστό ότι την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα συμμετάσχει στη συναυλία και καθηγήτρια λίρας που θα συνδυάσει την παραδοσιακή μουσική με τη ροκ μουσική σε κάποια κομμάτια, υποσχόμενος τρία υπέροχα βράδια.


Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος C:REAL, Κάτια Σαμαρτζή που τραγουδά δύο χρόνια σε αυτό έκανε μεταξύ άλλων γνωστό ότι έγιναν ήδη γυρίσματα στη Ρόδο για το νέο video clip του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη.