Πρέπει να φύγουμε επιτέλους  από τον λάκκο των λεόντων

Γράφει ο Εμμανουήλ Γαλανόπουλος, κάτοικος Λαχανιάς Ρόδου

Τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν παρά μόνο στην περίπτωση «όπου το θύμα ερωτεύεται τον θύτη».

Ως γνωστόν επιβραβεύσαμε με την ψήφο μας την παραδοσιακή δεξιά και μάλιστα στη βόρεια Ελλάδα όπου βασιλεύει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας. Δηλαδή επιβραβεύσαμε το κόμμα που δούλεψε μεθοδικά και με συνέπεια για να έλθει η πτώχευση και η κρίση.

Υπερψηφίσαμε ένα κόμμα το οποίο ευθύνεται για τα δεινά της πατρίδας μας. Αυτό το κόμμα, ως γνωστόν, αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος εκείνου που ευθύνεται για τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τη βοήθεια πάντα του ανεκδιήγητου ύπατου αρμοστή στη Μικρά Ασία Αριστείδη Στεργιάδη.

Υπερψηφίσαμε τους απογόνους και ηθικούς αυτουργούς της σφαγής των προγόνων μας. Υπερψηφίσαμε αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τη Μακεδονία που ως γνωστόν εξαιτίας των εγκληματικών λαθών όλων των κυβερνήσεων είναι πασίγνωστο ότι το Μακεδονικό «σέρνεται» από το 1948 και ευθύνονται βαρύτατα όλες οι κυβερνήσεις.

Η δε ταφόπλακα τέθηκε πρόσφατα. Σήμερα τη σκυτάλη πήραν οι «νεοσσοί» των πολιτικών τζακιών και απόφοιτοι των Harvard και Cambridge, οι υπαλληλίσκοι δηλαδή των ΗΠΑ που μέσω αυτών ανα τον κόσμο εξάγουν πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές δικτατορίες.

Για όλα τα παραπάνω, μεγάλη ευθύνη φέρουν και μερικά ρασοφόρα.

Είναι γνωστό ότι η δεξιά είναι «μανούλα« στη ρεμούλα και στη διαπλοκή, βγάζει καθηγητές και δασκάλους σ’ αυτούς τους τομείς. Έχουν διαχρονικά αναγάγει την αρπαχτή σε επιστήμη. Αλλά και οι μαθητές αυτών αποδείχθηκαν καλύτεροι και ξεπέρασαν τους δασκάλους τους.

Και τώρα θα πρέπει να συνηθίσουμε, σιγά-σιγά ότι τα υποβρύχια δεν «γέρνουν», σκάνδαλο NOVARTIS δεν υπήρξε ποτέ, ούτε υπερτιμολογήθηκαν φάρμακα της υπ’ όψιν «αμαρτωλής» φαρμακοβιομηχανίας.
Σκάνδαλο SIEMENS δεν υπήρξε αλλά τα «δωράκια» τα «εισέπραξαν».

Οι πυλώνες του πάλαι ποτέ ελληνικού κράτους ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΕΛΤΑ-ΟΣΕ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΛΙΜΑΝΙΑ-δεν πουλήθηκαν αλλά ξεπουλήθηκαν.

Και μας περνούν στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι «ενωμένοι» (αλλά με αυτούς στο σβέρκο μας) πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θά ‘ναι...

Όλοι αυτοί θα πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να δικαστούν από δικαστές του ηθικού αναστήματος ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ. Μην αμφιβάλλετε υπάρουν και τέτοιοι. Λίγοι αλλά υπάρχουν...

Τελειώνοντας θα έλεγα ότι αν δεν αφυπνισθούμε σαν έθνος, σαν λαός και αν δεν υποστηρίξουμε αντιμνημονιακά κόμματα και αν δεν φύγουμε από τον λάκκο των λεόντων της Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ κ.λπ. δεν πρόκειται ποτέ να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία.

Ευτυχώς τέτοια κόμματα υπάρχουν και έχουν αποδείξει στην πράξη και όχι στη θεωρία ότι έχουν τα «κότσια» να πουν όχι στους «θεσμούς».

Υ.Γ. Αυτή η χώρα ποτέ δεν αναστήθηκε, απλώς άλλαξε και αλλάζει συνεχώς νεκροθάφτες.