Θερίζουν τα τροχαία: Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες το Σαββατοκύριακο στα νησιά μας

Θερίζουν τα τροχαία:  Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες το Σαββατοκύριακο στα νησιά μας

Θερίζουν τα τροχαία: Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες το Σαββατοκύριακο στα νησιά μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2541 ΦΟΡΕΣ

«Έσβησαν» στην άσφαλτο δύο άτομα 32 και 29 ετών

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο νησί της Ρόδου καθώς μόνο το τελευταίο διήμερο, χάθηκαν στους δρόμους της Ρόδου και της Καλύμνου δύο άτομα, ενώ στα νοσοκομεία διακομίστηκαν και αρκετοί άλλοι συμπολίτες μας, που τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα.

Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε στις 6 και 15 το πρωί της Κυριακής σε περιοχή ανάμεσα σε Καλυθιές και Αφάντου, κοντά στην περιοχή Τραουνού. Συγκρούστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος με δίκυκλο που οδηγούσε 32χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο δεύτερος.
Το νέο τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν 32χρονο Αλβανό ο οποίος διέμενε στην περιοχή των Καλυθιών, προκαλεί εκ των πραμάτων θλίψη αλλά και έντονο προβληματισμό, γιατί μία ακόμα ανθρώπινη ζωή χάθηκε τόσο νωρίς και τόσο άδικα στην άσφαλτο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην περιοχή Τραουνού, κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με το kalymnosnews.gr, στην Κάλυμνο το απόγευμα της Κυριακής με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 29χρονος τη ζωή του.
Ο άτυχος νέος οδηγούσε δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού η οποία εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στην απέναντι πλευρά σε βραχώδες έδαφος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr, το δυστύχημα συνέβη στις επτά παρά τέταρτο το απόγευμα. Ο 29χρονος οδηγώντας μηχανή στο δρόμο Βλυχάδια-Πόθια και στην περιοχή Αγίου Βασιλείου εξετράπη της οδού, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε βραχώδες έδαφος. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου διαπιστώθηκε ότι ήδη ήταν νεκρός. Τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνούν τα αρμόδια στελέχη του Α.Τ. Καλυμνίων.

Σοβαρά τραυματίστηκε επίσης ένας 31χρονος συμπολίτης μας, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται για οδηγό δίκυκλης μοτοσικλέτας. Το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία, σημειώθηκε επί της Ρόδου - Καμείρου, στον κεντρικό δρόμο ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή.
Διερχόμενοι οδηγοί και επιβάτες άλλων οχημάτων (ανάμεσά τους και μια γυναίκα ναυαγοσώστρια), χωρίς να χάσουν τη ψυχραιμία τους, έσπευσαν στο πλευρό του 31χρονου οδηγού, ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος, προσφέροντάς του έτσι τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φθάσει στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος, που παραλίγο να καταλήξει σε μια ακόμα τραγωδία, εξετάζουν αρμόδιοι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο