Φανούρης Γκινής: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον ΑΕΡΑ!»

Στον ΑΕΡΑ Αφάντου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φανούρης Γκινής.

Ο έμπειρος παίκτης που μέχρι πρόσφατα έπαιζε στον Φοίβο Κρεμαστής, επιστρέφει στο σύλλογο του Αφάντου 14 χρόνια μετά και είναι ενθουσιασμένος και πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε τα ακόλουθα:
«Είχα δεχθεί και άλλες προτάσεις αλλά επέλεξα τον ΑΕΡΑ γιατί οι άνθρωποι έδειξαν ότι με ήθελαν πραγματικά.

Είμαι χαρούμενος που πάω να βοηθήσω μια νέα προσπάθεια σε ένα καινούργιο γήπεδο. Χαίρομαι που επιστρέφω μετά από αρκετά χρόνια στον ΑΕΡΑ. Τελευταία φορά είχα αγωνιστεί πριν από 14 χρόνια.

Εύχομαι να έχουμε επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα και να εκπληρώσουμε τους στόχους της διοίκησης. Προσωπικά έχω υγεία και πολύ όρεξη.

Ίσως είναι από τις τελευταίες μου χρονιές σαν παίκτης διότι θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική αλλά όσο παίζω το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω πάντοτε να δείχνω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω».

Η επίσημη ανακοίνωση
Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση του ΑΕΡΑ για την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το δ.σ. του Α.Ε.Ρ.Α. με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φανούρη Γκινή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από αρκετά χρόνια έπειτα από το τελευταίο επιτυχημένο πέρασμα του. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».