Αποφάσιζαν για τη Β’ Κατηγορία στην Αναγέννηση Έμπωνα

Στην Β’ Κατηγορία και όχι στην Α’ αναμένεται να «κατέβει» τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αναγέννηση Έμπωνας!  Ήταν κάτι που αναμενόταν να ξεκαθαρίσει οριστικά αργά χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Η διοίκηση του συλλόγου, πληροφορήθηκε χθες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ότι ο αρμόδιος εργολάβος ζήτησε παράταση για να παραδώσει το έργο (με την αιτιολογία ότι δεν βρίσκει εργοστάσιο για να παραγγείλει τον τάπητα) με αποτέλεσμα ο σύλλογος να μένει μετέωρος. Όπως γράφαμε και χθες, η αγανάκτηση που διακατέχει τους παράγοντες του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη καθώς βλέπουν ότι υπάρχει μια πολύ σημαντική καθυστέρηση σε ό,τι έχει να κάνει με την τοποθέτηση του νέου τάπητα στο γήπεδο του χωριού.

Από εκεί που άπαντες περίμεναν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στη φυσική έδρα του σωματείου, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και όπως φαίνεται θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδό τους.
Μιλώντας στην "Αθλητική Ροδιακή" ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριαζής Μισοδουλάκης, τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: "Δεν πάει άλλο, πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Η κοροϊδία δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

 Βασική προϋπόθεση για να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ήταν να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδόμας. Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πηγαίνοντας φιλοξενούμενοι σε άλλο γήπεδο. Με αυτά τα δεδομένα, είναι αδύνατον να μπορέσουμε να πάρουμε μέρος στην Α' Κατηγορία".

Σε ερώτηση για το τι θα ήταν αυτό που θα τους έκανε να αλλάξουν γνώμη, τόνισε τα εξής: "Να βρεθεί κάποιος υπεύθυνος και να μας πει συγκεκριμένα πότε θα παραδοθεί το γήπεδο και θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Είναι η μοναδική περίπτωση που θα μας κάνει να το σκεφτούμε".

Ο κ. Μισοδουλάκης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
"Πριν τις εκλογές δεν μας άφηναν να κοιμηθούμε. Μετά τις εκλογές όλοι εξαφανίστηκαν, όπως γίνεται συνήθως. Ούτε η Περιφέρεια, ούτε και ο Δήμος έχουν ενδιαφερθεί για το γήπεδο. Αυτή είναι η αλήθεια. Απευθυνθήκαμε στον ΔΟΠΑΡ για να πάρουμε μερικά χρώματα για το βάψιμο των αποδυτηρίων και μας είπαν στεγνά ότι δεν έχουν. Ζητήσαμε να μας φτιαχτεί το στέγαστρο το οποίο καταστράφηκε αλλά η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική. Στην Παστίδα όμως κάνουν στέγαστρο. Δυο μέτρα και δυο σταθμά δηλαδή".

Μιλώντας για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Αναγέννησης είπε:
"Πήγαμε στ' Απόλλωνα να κάνουμε προπόνηση σε ένα γήπεδο ασυντήρητο το οποίο δεν είχε καν δίχτυα στις εστίες. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο είχε ξερά χόρτα. Υπάρχει θέμα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες για την ομάδα. Σε πιάνει απογοήτευση..."