Δουλειά άλλου επιπέδου στον Διαγόρα

Δουλειά άλλου επιπέδου γίνεται φέτος στις προπονήσεις του Διαγόρα.

Δεν είναι μόνο το άρτιο επανδρωμένο σε έμψυχο δυναμικό τεχνικό επιτελείο της ομάδας αλλά και το ότι χρησιμοποιείται και η τεχνολογία, προκειμένου να βγουν τα σωστά αποτελέσματα αλλά και να υπάρχει πλήρη εικόνα σε ό,τι αφορά στην πρόοδο των παικτών.

Για πρώτη φορά λοιπόν όλες οι προπονήσεις της προετοιμασίας θα βιντεοσκοπηθούν (η αρχή έγινε στην «πρώτη»), ενώ και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ειδικά ιατρικά γιλέκα, τα οποία δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Τόσο τα στοιχεία του video όσο και αυτά των γιλέκων, θα επεξεργάζονται σε καθημερινή βάση από τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο και από τους συνεργάτες του. Το ειδικό αυτό «φακέλωμα» θα παραμείνει στα αρχεία του συλλόγου και θα είναι πολύ χρήσιμο ακόμα και στους επόμενους προπονητές, αν χρειαστεί στο μέλλον να δουν πως δούλευε η ομάδα.

Ο «γηραιός» είναι φανερό πως θέλει να δουλέψει σε βάθος από την περίοδο της προετοιμασίας, θέλοντας να παρουσιάσει ένα άκρως οργανωμένο σύνολο. Για να μπορέσεις να πρωταγωνιστήσεις εξάλλου δεν προϋποθέτει να έχεις μόνο καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός αυτού.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίστηκε και χθες με διπλή προπόνηση. Το πρωί οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο και το απόγευμα έκαναν προπόνηση για πρώτη φορά στο βοηθητικό γήπεδο.

Ο κ. Παπαδόπουλος έκρινε ότι ο αγωνιστικός του χώρος είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μην μεταβεί τελικά η ομάδα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι.