Αντώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος του χρόνου στην Super League 2»

Με σύνθημα «του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζει την άνοδο και στην Super League 2», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μαρτίνης, η Ρόδος πραγματοποίησε χθες το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση αλλά και τον καθιερωμένο Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.  

Ο ισχυρός άνδρας των «ελαφιών» στη σύντομη τοποθέτηση και παρουσία και πολλών φίλων της ομάδας, οργανωμένων και μη, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «πρωτοφανή θετική ενέργεια που είχε πολλά χρόνια να εκδηλωθεί» και ζήτησε από τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά να πάρει την ομάδα «και να την ανεβάσετε στην επόμενη κατηγορία. Ελπίζουμε ότι δεν θα μας διαψεύσετε!».

Λίγο πριν, τον αγιασμό τέλεση ο παπά Χρήστος που δηλώνει φίλαθλος της ομάδας και ο οποίος εκτέλεσε και ένα πέναλτι (εύστοχο) λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση. Έντονη παρουσία είχε ο σύνδεσμος οργανωμένων φίλων της Ρόδου «Κακιά Σκάλα» που δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει συνθήματα υπέρ της αγαπημένης του ομάδας δημιουργώντας μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Κατά τα άλλα και σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το «παρών» έδωσαν είκοσι δυο ποδοσφαιριστές, αριθμός που θα αυξηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς θα γίνουν και άλλες μετεγγραφικές κινήσεις στο πλαίσιο περεταίρω ενίσχυσης.

«Τέλος» ο Κιοσέογλου
Ο μόνος που δεν έδωσε το «παρών» στη χθεσινή πρώτη ήταν ο Τάσος Κιοσέογλου, ο οποίος και αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση. Το ξαφνικό …«διαζύγιο» έχει να κάνει με μια ασυμφωνία στους «όρους του συμβολαίου»,  όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η διοίκηση των «ελαφιών».

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Λόγω ασυμφωνίας στους όρους του συμβολαίου λύθηκε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κιοσέογλου. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια».