Ξεκινά αύριο το rock concert στη Ρόδο

Ξεκινά αύριο το rock concert στη Ρόδο

Ξεκινά αύριο το rock concert στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 304 ΦΟΡΕΣ

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος πολιτισμού Δωδεκανήσου Κάλλιστος Διακογεωργίου, σε ανακοίνωσή του για τη διοργάνωση του rock concert που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2, 3 και 4 Αυγούστου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ένα τριήμερο με διαφορετικότητα, αυτό της 2ης, 3ης και 4ης Αυγούστου 2019, με πρωταγωνιστές, ντόπια μουσικά σχήματα και ταλαντούχους καλλιτέχνες της περιοχής μας.

Η διοργάνωση, Rock Concert, πραγματοποιείται στην Πλατεία πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο ανάδειξης των νέων, ταλαντούχων καλλιτεχνών του τόπου μας.

«Αξίζει τον κόπο, να ασχολούμαστε με τους νέους. Αξίζει τον κόπο, να τους δίνουμε βήμα λόγου, ώστε να αποτυπώνουν την έκφραση της εποχής, μέσα από αυτό το είδος μουσικής με διαχρονικές αξίες. Κοντά στους νέους – είναι και η πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου» δηλώνει ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Τρία μουσικά βράδια, θα γεμίσουν με κέφι και rock νότες το κέντρο της Ρόδου και σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 2 Αυγούστου θα παίξει το συγκρότημα IRON FACE, στις 3 Αυγούστου το συγκρότημα OUTPASS και στις 4 Αυγούστου το συγκρότημα C:REAL. Επίσης, θα συμμετάσχει και το συγκρότημα D-Spot. Θα ακουστούν καινούρια κομμάτια, αλλά και διασκευές ροκ μουσικής.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις, ο μουσικός κ. Γιώργος Καβάσιλας, δήλωσε ότι, την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα συμμετάσχει στη συναυλία καθηγήτρια λίρας, για συνδυασμό παραδοσιακής με ροκ μουσικής. Ώρα έναρξης προγράμματος κάθε βράδυ στις 9.00».

Διαβάστε ακόμη

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου