Όταν μιλάει ο Γκαστόνε: Πολλά ακούγαμε και για το προπονητήριο στη Λειβάδα Αρχαγγέλου κι ακόμα είμαστε στην αναμονή

«Ποδαρικό» για τον Κολοσσό με τον Ντόνοβαν Τζάκσον στα μεταγραφικά χθες και την ελπίδα ο Αμερικανός γκαρντ να αποδειχτεί γουρλής προκειμένου να μην έχουμε τα περσινά… ντράβαλα. 

Θα ‘χει πάντως ενδιαφέρον να δούμε την τελική μορφή, τουλάχιστον εσωτερικά, στο κλειστό της Καλλιθέας, το νέο σπίτι των «θαλασσί». Αξίζει σίγουρα αυτό το γήπεδο, έστω και μ’ αυτή τη χωρητικότητα, να φιλοξενήσει μια ομάδα με φιλοδοξίες.

Καλά είναι τα νέα από πλευράς Περιφέρειας για το γήπεδο του Έμπωνα, αφού μπορεί ο συνθετικός τάπητας να είναι στο νησί έως και τα μέσα Αυγούστου. Άντε, γιατί είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια της Αναγέννησης να πάει στράφι και να μείνει πάλι στη Β’ Κατηγορία.

Το θέμα είναι και πώς θα κινηθεί η όλη διαδικασία από πλευράς εργολάβου, που διαβεβαιώνει ότι όλα πρόκειται να γίνουν όπως πρέπει για την ολοκλήρωση του έργου όσο γίνεται νωρίτερα. Θα δείξει…

Έτσι ακούγαμε πολλά και για το προπονητήριο στη Λειβάδα στον Αρχάγγελo κι ακόμα είμαστε στην αναμονή. Ο Άρης, όπως και να ‘χει, πρέπει να σταματήσει να επιβαρύνει τη φυσική του έδρα ακόμα και στις προπονήσεις, αφού έτσι βγαίνουν κάποια θεματάκια… 

Το γήπεδο Αρχαγγέλου όμως άντεξε σε σχέση με άλλα στη Ρόδο. Ας μην ξεχνάμε πως ο φυσικός τάπητας τοποθετήθηκε τον Μάρτη του 1997, ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά το μεράκι των ανθρώπων που τον συντηρούν βοήθησε στο να μη συζητάμε σήμερα γι’ αντικατάστασή του. 

Ποσειδών Καρπάθου και ΑΕΡΑ είναι οι μοναδικές ομάδες της Α’ Κατηγορίας που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία, μιας και προτίμησαν τον Αύγουστο γι’ αυτό. Ακόμα κι έτσι όμως φαίνεται πως θα είναι από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στο νέο πρωτάθλημα.