Καλό κλίμα στην ΑΕ Κατταβιάς

Χωρίς να υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και μέσα σε ένα καλό κλίμα, διεξάγονται σε καθημερινή βάση στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Κορακόνερο». οι προπονήσεις της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Οι παίκτες λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ.

Το πρωί στις 11.30 κάνουν προπόνηση ορισμένοι ποδοσφαιριστές που έχουν πρόβλημα με τα ωράρια τους και το απόγευμα στις 5.30μ.μ. προπονείται ο κύριος όγκος του ρόστερ.

Άπαντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και όπως φαίνεται οι «κιτρινόμαυροι» φτιάχνουν ένα πολύ καλό σύνολο που θα κάνει αισθητή την παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αυτός εξάλλου είναι και ο πολύ μεγάλος στόχος που θέτει και η διοίκηση.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αλέξανδρου Παγκράτη και τον Αναστάσιου Τσουρούτη βρίσκεται η ΑΕ Κατταβιάς. Ο πρώτος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλυθιών απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος και ο δεύτερος ανήκει στη Ρόδο.

Και οι δυο παίκτες έχουν συμφωνήσει στις προτάσεις που τους έχουν γίνει και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα αναμένεται να τελειώσει η μετεγγραφή τους και τυπικά. Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθούν και δυο, τρεις ακόμα νεαροί ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τις τελευταίες κινήσεις μιας και το ρόστερ θα ολοκληρωθεί.