Θέλει και Κοκκάρη ο Ευκλής

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ευκλή Σορωνής βρίσκεται ο Μάκης Κοκκάρης.

Ο έμπειρος παίκτης που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ακουσίλαο, βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή Παναγιώτη Καρίκη και για τον λόγο αυτό η διοίκηση έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Κοκκάρης έχει ένα στιλ παιχνιδού που ταιριάζει σε αυτό που θέλει να δουλέψει ο νεαρός τεχνικός στον Ευκλή και έτσι εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ακόμη πάντως δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο μιας και ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει και ένα θέμα με το ωράριο της δουλειάς του. Αν ξεπεραστεί, αναμένεται να προστεθεί και αυτός στο ρόστερ της ομάδας.

Προφορική συμφωνία με Μαΐλη
Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τον Ρεΐση Μαΐλη που έμεινε ελεύθερος από τον Διγενή Κοσκινού, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του Ευκλή, ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του δελτίο συνεργασίας οπότε και η μετεγγραφή δεν θεωρείται ολοκληρωμένη.

Όσον αφορά την άλλη περίπτωση έμπειρου παίκτη που ενδιαφέρει τον σύλλογο της Σορωνής, το Νίκο Νικολό, δεν φαίνεται να έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος το τελευταίο διάστημα.