Οι λεπτομέρειες του εργασιακού τουρνουά μπάσκετ στη Ρόδο

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, οι εγκαταστάσεις του «Ροδίων Άθλησις» φιλοξενούν το χειμερινό εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ. Τη νέα αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα θα μετονομαστεί σε «Water Shop», μιας και η συγκεκριμένη επιχείρηση θα αποτελεί και τον κύριο χορηγό.

Είναι η 2η χρονιά που μια εταιρεία γίνεται βασικός υποστηρικτής του συγκεκριμένου θεσμού. Αυτή τη φορά, πρόκειται για την εταιρεία Water Shop Ρόδος η οποία βρίσκεται στην οδό Λίνδου 90 και εξειδικεύεται σε σύγχρονα συστήματα επεξεργασίας νερού για επιχειρήσεις αλλά και για οικιακή χρήση.

Μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Άθλησις» με την παρουσία δεκατριών εκπροσώπων, παλαιών αλλά και νέων ομάδων, η διοργανώτρια αρχή θα ήθελε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους τα παρακάτω:

1.  Έναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2019.

2.  Ο μέγιστος αριθμός ομάδων διαμορφώνεται στις 20.

3.  Μέχρι τις 14 Αυγούστου 2019, οι ομάδες που επιθυμούν θα πρέπει να αποστείλουν email με εκδήλωση ενδιαφέροντος (Όνομα ομάδας, όνομα υπευθύνου, τηλέφωνο και email επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rpathlisis.gr

4. Σε περίπτωση που οι ομάδες ξεπεράσουν τις 20 θα τηρηθεί η παρακάτω σειρά προτεραιότητας. Οι ομάδες που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συνάντηση θα προηγηθούν, θα ακολουθήσουν οι ομάδες που θα δηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι 14 Αυγούστου 2019, στη συνέχεια οι ομάδες με τις περισσότερες συμμετοχές στο συγκεκριμένο τουρνουά και τέλος οι νέες συμμετοχές.

5. Η συμμετοχή τον ομάδων οριστικοποιείται με την καταβολή του παράβολου η οποία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019.

6. Οι ομάδες θα μπορούν να προμηθευτούν νέα δελτία από τη γραμματεία του «Ροδίων Άθλησις» από την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019.

7. Οι λίστες με τα ρόστερ των ομάδων θα πρέπει να σταλούν μόνο ηλεκτρονικά στο info@rpathlisis.gr μέχρι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019.

8. Η κατάθεση των δελτίων θα γίνεται μέχρι την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20.30 όπου και θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των ομίλων. Στην κλήρωση οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε γκρουπ δυναμικότητας.

Η γενική προκήρυξη θα αποσταλεί στις ομάδες όταν συμπληρωθούν οι συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του σωματείου καλώντας στο τηλέφωνο 2241001400 καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00 , στη σελίδα του”Ροδίων Άθλησις” στο facebook ή στο info@rpathlisis.gr.