Πειθαρχία και πολλή δουλειά το... σύνθημα στον Διαγόρα!

Λάτρης της πειθαρχίας αλλά και των εξαντλητικών προπονήσεων κατά τα φαινόμενα, είναι ο προπονητής του Διαγόρα, Σούλης Παπαδόπουλος. Αυτό είναι το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος βλέποντας την μέχρι τώρα δουλειά του ίδιου και των συνεργατών του.

Ο κόουτς του «γηραιού» είναι κέρβερος απέναντι σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτων ονομάτων κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θέλει να τον ακούν προσεκτικά σε αυτά που τους λέει και τους μεταφέρει σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα, το οποίο θέλει να τηρείται ευλαβικά.

Σε αρκετές των περιπτώσεων δεν …σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν διστάζει να …κατσαδιάσει αυτούς που δεν ακούν ή θέλουν να …λουφάρουν.

Είναι φανερό ότι από τις πρώτες ημέρες κιόλας παρουσίας του στο νησί μας, αρχίζει να δείχνει το ταπεραμέντο του και τη φιλοσοφία του απέναντι στο ποδόσφαιρο. Είναι στοιχεία εξάλλου που τον χαρακτηρίζουν σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία του ως προπονητής. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του «γηραιού» θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά για να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα.

Συμμετέχουν όλοι κανονικά
Με τη συμμετοχή όλων των παικτών συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία του «γηραιού», καθώς από προχθές ήρθαν στο νησί μας και ενσωματώθηκαν με τους υπόλοιπους και οι Μεντί και Μπαρμπαρούσης και ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα. Το πολύ ευχάριστο για τον κ. Παπαδόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει έως τώρα κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Το κλίμα είναι πολύ καλό και άπαντες προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε καθημερινή βάση.

Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν πολύ μπάλα, κάτι που αρέσει πάρα πολύ στον κ. Παπαδόπουλο και το εφαρμόζει καθημερινά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μονή προπόνηση, η οποία θα γίνει το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο. Το απόγευμα οι παίκτες θα πάρουν ρεπό και το Σάββατο θα γυμναστούν και πάλι δυο φορές.