Πήρε και Μπουντόπουλο η Ρόδος

Σε μια ακόμα μετεγγραφική κίνηση προχώρησε χθες η Ρόδος και ενισχύθηκε και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Απέκτησε τον Γιώργο Μπουντόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και αποτελεί μια έμπειρη λύση για τη γραμμή κρούσης του συλλόγου, καθώς έχει πολλές παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» για την μετεγγραφή του αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η Ρόδος ανακοινώνει έναν ποδοσφαιριστή που σίγουρα θα ενθουσιάσει αλλά και θα ενισχύσει ιδιαίτερα την ομάδα μας. Με χαρά υποδεχόμαστε τον Γιώργο Μπουντόπουλο στη Ρόδο! Ο Γιώργος Μπουντόπουλος είναι ποδοσφαιριστής που έχει αγωνισθεί σε Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Λάρισα, Απόλλωνα Σμύρνης, Σπάρτη, Λεβαδειακό και Τρίκαλα.

Είναι γεννημένος τον Ιούλιο του 1990. Αγωνίζεται με το 10 στην πλάτη, επιθετικός. Η ομάδα μας, καλωσορίζει τον Γιώργο Μπουντόπουλο και ελπίζει μαζί, να πάμε τη Ρόδο ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται!».

Όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και η τελευταία μετεγγραφή, καθώς αναμένεται να γίνει και κάτι ακόμα στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ενίσχυσης της ομάδας.

Ο Νίκος Κουρμπανάς και οι συνεργάτες του βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες σε συζητήσεις με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, καθώς άπαντες κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά για ευνόητους λόγους. Η περίπτωση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει πλέον και ο Πέεφ. Ο έμπειρος νεοαποκτηθείς παίκτης ήρθε στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση και ακολουθεί πλέον το πρόγραμμα προετοιμασίας.