Ροδίτης ο κάτοχος του τίτλου “Mister International Belgium finalist”

Ροδίτης ο κάτοχος του τίτλου “Mister International Belgium finalist”

Ροδίτης ο κάτοχος του τίτλου “Mister International Belgium finalist”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3235 ΦΟΡΕΣ

Από τη Ρόδο κατάγεται ο κάτοχος του τίτλου “Mister International Belgium finalist”, ο οποίος πήρε μέρος μαζί με εκατοντάδες άλλους υποψηφίους σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες.

Πρόκειται για τον John Fotinos Rodriguez που μεγάλωσε στη Ρόδο αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Βέλγιο. Ο πατέρας του κατάγεται από τη Ρόδο και η μητέρα του από τον Άγιο Δομήνικο.

Σε ηλικία 15 ετών και ενώ ζούσε ακόμα στη Ρόδο άρχισε να εκφράζει το ενδιαφέρον του για το μόντελινγκ βάζοντας σκοπό να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Μάλιστα, τότε πηγαίνοντας στο σχολείο και ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό έβγαλε όπως λέει ο ίδιος μία φωτογραφία φορώντας ρούχα ελληνικής φίρμας που συγκέντρωσε καλές κριτικές και το ενδιαφέρον κάποιων επαγγελματιών.


Αμέσως του ζήτησαν να κάνει επαγγελματική φωτογράφηση, και απευθύνθηκε στον Makos, κάτι που τον βοήθησε πολύ στο να εξελιχθεί και να αρχίσει έτσι μία καριέρα μοντέλου για ελληνικές εταιρίες ρούχων.
Αυτό ήταν κάτι που του άρεσε ιδιαίτερα και έβαλε σκοπό να συνεχίσει το μόντελινγκ και να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Σε ηλικία 18 ετών έφυγε από τη Ρόδο, πήγε στο Βέλγιο, όπου ζει μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και ανεβαίνοντας ακόμα πιο ψηλά.

Στο Βέλγιο συνεργάστηκε με διάφορες εταιρίες και εδραιώθηκε ακόμα περισσότερο ανεβαίνοντας στην πασαρέλα για λογαριασμό των οίκων Versace και Dsquared, μέχρι που ήρθε η συνεργασία με την elite models.

Μάλιστα, τον Ιούνιο τον επέλεξε να συμμετάσχει στο φεστιβαλ vestiville με διάσημους καλλιτέχνες της μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν και τελικά το φεστιβάλ ακυρώθηκε εκείνος συνεχίζει τη συνεργασία του με την elite models.
Στο τέλος Ιουλίου ο John Fotinos Rodriguez κέρδισε τον τίτλο του πιο ωραίου άνδρα στο Βέλγιο σε διαγωνισμό που έγινε ανάμεσα σε περίπου 300 διαγωνιζόμενους και θα συμμετάσχει πλέον στον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις Φιλιππίνες (Mr International worldwide).

Αμέσως ο κάτοχος του τίτλου “Mister International Belgium finalist” έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά του Βελγίου, και η νίκη του γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα. Ο ίδιος λέει ότι θα ήθελε πολύ ο τόπος του να μάθει για αυτή τη διάκριση που απέσπασε και για την επιτυχία του, μιας και θεωρεί ότι εκπροσωπεί τόσο τη Ρόδο όσο και την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο Πήτερ Άγγελος, ο Καρπάθιος δικηγόρος που έφτιαξε αυτοκρατορία στις ΗΠΑ

Η 77η Χοροεσπερίδα της κοινότητας Λέρου στην Αμερική

Εορτάστηκε στη Βαλτιμόρη η 76η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Την 76η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου γιόρτασαν οι Δωδεκανήσιοι στην Αμερική

«Την ουσία να είσαι Έλληνας» γιόρτασαν οι Δωδεκανήσιοι της Μελβούρνης

Εκδήλωση στην Αυστραλία για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Εκδηλώσεις στο Κονέκτικατ για την επέτειο της Ενσωματώσεως της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Η κοπή πίτας του Παρροδιακού Συλλόγου στη Νέα Υόρκη